top of page
Joel Mustonen on rekrytointiammattilainen ja vastaa suorahakuliiketoiminnasta
  • LinkedIn

+358 50 343 1816

joel@sytyta.fi

Joel Mustonen

Joel toimii Sytytällä rekrytoijana ja vastaa suorahakuliiketoiminnasta ja sen kehittämisestä.
Pitkä kokemus suorahausta ja liiketoiminnan johtamisesta tuo mukanaan freesin ja asiakaslähtöisen otteen asiakkaidemme suorahakuihin. 

Joel on liiketalouden maisteri kansainvälisellä taustalla. Joel on uusi kasvo Tampereen seudulla, sillä hänen juurensa ovat enemmänkin Itä-suomessa ja Australiassa, jotka molemmat ovat varsin erikoisia kohteita hämäläiselle. Rekrytointeja Joel on tehnyt Suomen, Euroopan, Amerikan ja Australian alueille ja alueilla. Maaliin on viety niin yksittäisiä toimihenkilöitä kuin kokonaisia tiimejäkin. Monipuolinen tausta erilaisten roolien rekrytoimisessa hyvin erilaisille  alueille on kasvattanut Joelin joustavuutta ja auttanut luomaan omaan työkalupakkiin sujuvia käytänteitä, joiden avulla Joel voi nyt palvella myös Sytytän asiakkaita.

Erityisenä kokemusalueena ovat tekniset roolit.

Rekrytoinnissa Joelille on tärkeää asiakas- ja kandidaattikokemus sekä aktiivinen valmennus ja vuoropuhelun ylläpitäminen koko prosessin ajan. Työn ulkopuolella aikaa jää hyvin ystäville ja urheilulle. Ulkoilu on myös lähellä sydäntä: itäisen Suomen metsämaisemat ovat vaihtuneet hämäläisiin harjuihin. 
 

bottom of page