top of page
IMG_5141 copy.jpg
  • LinkedIn

+358 44 355 0901

niko@sytyta.fi

Niko Hasa

Sytytällä Niko vastaa rekrytointien ja henkilövalintojen näyttöön pohjautuvasta tutkimuksesta ja tuotekehityksestä, rekrytoinneista ja suorahausta. 

Niko on koulutukseltaan kasvatustieteiden maisteri Tampereen yliopistosta. Ensisijaisesti hänet tunnetaan jalkapallopiireistä, sillä pelivuosien jälkeen hän toimi seitsemän vuotta jalkapallon parissa valmentajana, suurimman osan ajasta Ilveksessä. Siirtymä HR-maailmaan tapahtui opiskelukaveri Kristianin kanssa vuosien aikana käytyjen keskustelujen pohjalta. Hyvä ote ihmisten kehittämiseen ja lahjakkuuden tunnistamiseen on ollut osana arkea jo useiden vuosien ajan. Niko uskoo vahvasti siihen, että valmennuksessa omaksutut arvot ja opit ovat pitkälle sovellettavissa myös rekrytointitehtävien puolella. Toimivan tiimin rakentaminen edellyttää kerättyyn tietoon pohjautuvaa päätöksentekoa ja selkeitä tavoitteita.

Vapaa-ajallaan Niko pyrkii liikkumaan paljon ja monipuolisesti. Intohimona hänellä on keskellä yötä aloitetut tv-sarjat ja jalkapallon seuraaminen. Kun muut näkevät juoksevia pelaajia, Niko näkee vastaprässäämista. 

bottom of page