top of page
Ikoni 1 musta.png

Rekrytoinnit ja henkilövalinnat

Sytytä on yrityksesi luotettava ja pitkäaikainen kumppani. Tutustumme asiakkaihimme hyvin, jotta voimme ymmärtää heidän kulttuurinsa, toimintatapansa ja vaatimuksensa. Uskomme, että suoraselkäinen viestintä on ensinnäkin reilua, mutta myös asiakkaidemme brändiä vahvistavaa työtä. 

Rekrytointiprosessin eri vaiheissa pidämmekin asiakkaan ja työnhakijan jatkuvasti ajan tasalla. Työskentely kanssamme on mutkatonta, ja pyrimme pitämään palautteen mahdollisimman avoimena ja suorana. Olemme valmiita venymään kellonajoista riippumatta.

Henkilövalintatilanteessa katsomme kokonaisuutta työnhakijan ja työnantajan yhteensopivuuden kautta. Kun työntekijä siirtyy uuteen ympäristöön, yksilön taustan, motiivien ja tavoitteiden tulee kohdata yrityksen kulttuurin, tarpeiden ja toimintatapojen kanssa. Uskomme, että paras lopputulos saadaan, kun työntekijän henkilökohtaiset intressit edesauttavat yrityksen menestymistä. 

Joskus paras osaaja löytyy kansainvälisiltä vesiltä. Meillä on kattavasti kokemusta kansainvälisistä toimeksiannoista, joten autamme mielellämme myös maahantuloon ja lupa-asioihin liittyvissä kysymyksissä. Näin parhain osaaja ei jää huomioimatta muotoseikkojen vuoksi.

bottom of page