top of page
Kristian Paloheimo on Sytytä Oy:n perustaja ja HR-partner
  • LinkedIn

+358 40 573 8900

kristian@sytyta.fi

Kristian Paloheimo

Kristian Paloheimo toimii Sytytän perustajana ja yrittäjänä. Taustaa häneltä löytyy rekrytointitoimistomaailmasta, ja opinnot on (toistaiseksi) suoritettu Tampereen Yliopistolla kasvatustieteiden parissa. Vaikka opinnot ovat pulkassa, oppiminen ei saa loppua koskaan.

 

Kristianin vahvin kokemus on teknologiasektorilta ja kasvuyrityksistä. Kasvuyritysten kumppanina toimiminen on paitsi palkitsevaa, myös äärimmäisen monipuolista.  Tiimin rakentaminen on aivan keskeisessä osassa yhtiöiden menestymisen kannalta, ja näissä keisseissä mukana oleminen saa sormet syyhyämään. Kristian palvelee asiakkaita rekrytointi- ja suorahakutoimeksiannoissa sekä järjestää työsimulaatioita ja erilaisia arviointeja. 

 

Työ ei voi olla koko elämä, ja vapaa-aika kuluukin kaikensorttisten liikuntamuotojen parissa tai ihan vain sohvalla urheilua seuraten. Tärkeimpiä lajeja Kristianille ovat tennis, satunnainen sekoilu perinteisen laduilla (2023 Finlandia-hiihdon maaliinhiihtänyt) ja erilaiset sykettä nostattavat urheiludebatit. Kristianille on tärkeää säilyttää kipinä siihen, mitä tekee, oli kyse maailmaa muuttavien organisaatioiden kehittämisestä ja rakentamisesta tai urheilun parissa toimimisesta.

bottom of page