top of page
Wilhemliina Kastikainen on Sytyta Oy:n HR-koordinaattori ja kansainvälisten HR-toimeksiantojen ammattilainen.
  • LinkedIn

+358 44 994 9912

wilhelmiina@sytyta.fi

Wilhelmiina Kastikainen

Wilhelmiina toimii Sytytän HR-koordinaattorina ja viimeistelee tällä hetkellä kauppatieteiden opintoja Aalto Yliopistossa. Pääaineenaan hänellä on ihmisjohtaminen ja organisaatioiden kehittäminen. Wilhelmiina on erittäin innokas hyödyntämään oppimaansa käytännössä asiakasyrityksiä kehittäen ja aina ratkaisuja etsien. Wilhelmiina aloitti assistentin roolista kesätöissä, mutta sittemmin hän on työskentelee koordinaattorina ja vastaa erilaisista toimeksiannoista rekrytointien ja hakijakartoituksen parissa. Aiempaa taustaa löytyy asiakaspalvelun ja myynnin parista.

 

Wilhelmiina on opiskellut aina englanniksi, mikä on antanut hyvät valmiudet rekrytointiin kansainvälisissä toimeksiannoissa. Wilhelmiina hoitaakin asiointia pääasiallisesti kansainvälisten kandidaattien kanssa, joten erilaisten relocation-toimeksiantojen hoitaminen on tullut tutuksi. Muut työtehtävät keskittyvät työpaikkailmoituksiin ja viestintään asiakkaiden ja hakijoiden kanssa. 

Vapaa-aikaa Wilhelmiina viettää kuntosalilla, minkä lisäksi hänet voi bongata ulkoilemasta Töölönlahden ikonisista maisemista. Liikunnalle vastapainoa tarjoilevat leffaharrastus ja kauppisopintojen viimeistely.

bottom of page