top of page
Johanna Ilves HR partner ja modernin HR:n asiantuntija
  • LinkedIn

+358 41 438 8446

johanna@sytyta.fi

Johanna Ilves

Johanna toimii Sytytällä HR Partnerina ja vastaa asiakkaiden monipuolisista HR-toimeksiannoista. Vahvalla HR-kokemuksella hän kehittää myös Sytytää yrityksenä ketteräksi ja moderniksi organisaatioksi, jonka arki toimii sujuvasti. Selkä suorana julkilausuttu tavoitteemme on olla kertaakaan lohkaisematta “suutarin lapsella ei ole kenkiä“. 

 

Johanna on kauppatieteiden maisteri, elinikäinen oppija ja ikuinen kehittäjä. Yleisenä knoppina mainittakoon, että Johanna puhuu arvostavasti Porista.

 

Johannaa kannattaa kysellä, jos tarvitsette ihmissuhdetaitoista modernin HR:n ymmärtäjää organisaatioonne. Teillä voi olla esimerkiksi tuotekehityshanke, muutosjohtajuuden tukemista vaativat haastavat ajat tai voimakasta (joskus vaikeasti hallittavaa) kasvua, jolloin Johannan kyvyt pääsevät täyteen vauhtiin. Huippuluokkainen työntekijäkokemus ja hyvinvoivat, tasapainoisesti toimivat organisaatiot muodostavat kädenjäljen, jonka hän haluaa jättää työelämään. Toisaalta Johannalta löytyy taustaa satojen roolien rekrytoinnista ja näiden ihmisten kiinnittämisestä uuteen työpaikkaan.

 

Johannan elämä ei tietenkään ole pelkkää asiakkaiden konsultointia. Joukkueurheilutausta ja valtava into penkkiurheiluun näkyvät Sytytän viikkopalavereiden lisäksi arjessa. Hektiselle perhe-elämälle hyvää vastapainoa tarjoilee lukupiiriharrastus.

bottom of page